Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

TEDxDunapart


Bálna

2019. november 7. 9:00

Tarts velünk a TEDxDunaparton!

Mitől lehet boldog az élet? Hogyan lesz az adatból információ, az infóból tudás és a tudásból "okosság"? Biztos, hogy összedől a világ, ha a kitűzött céljaink nem - vagy máshogy - valósulnak meg? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ a budapesti TEDxDunapart résztvevői. November 7-én, 10 órától a budapesti Bálnában olyan előadók lépnek fel többek között, mint Robert Waldinger, a Harvard Medical School professzora, Nemes Orsolya a legismertebb hazai Y-generációs kutató, Ryan Holiday író, motivációs előadó, Phil Gungor a társas kapcsolatok szakértője és Jenna McCarthy kapcsolat-szakértő.
A rendezvényen huszonéves fiatalok is a pódiumra lépnek, hogy megosszák gondolataikat szerelemről, házasságról, sikerről és a családról.
A belépés ingyenes! Részletek a www.tedxdunapart.com weboldalon.
Mi ott leszünk, és te?

Fontos, hogy a TEDxDunapartnál nincs lehetőség jegyvásárlásra, a részvételi lehetőség igénylés útján, regisztrációs alapon történik, emiatt személyenként 1 db jegy igényelhető!

Bővebb információ:

Weboldal: www.tedxdunapart.com
Program: www.tedxdunapart.com/programJoin us for TEDxDunapart!

How can life be happy? How will data become information, information knowledge, and knowledge know-how? Will the world crumble if we don’t reach our goals or realize them differently? Participants of TEDxDunapart are seeking answers to these and similar questions on the 7th of November, from 10:00. a.m. in the premise of Bálna Budapest with presenters including Robert Waldinger, Professor of Harvard Medical School, Orsolya Nemes, the most well-known domestic researcher of the Y-generation, Ryan Holiday, writer and motivational speaker, Phil Gunor, social relations expert and Jenna McCarthy, relationship expert. The event will provide stage for young people in their twenties to share their thoughts on love, marriage, success and family. Participation is free of charge. For more details please visit the website www.tedxdunapart.com
We will be there. And you?

It is important to note that it is not possible to purchase a ticket for TEDxDunapart, participation is available through application on a registration basis; therefore, one person can claim only one ticket.

More details:

Website: www.tedxdunapart.com
Program: www.tedxdunapart.com/program
Facebook event: www.facebook.com/events/2318696911593083/

Claim the ticket